بلوقمده نشر ايتديغم تحريراتڭ أكثريسى بنم آماتور چالشمالرمدر. بر چوخ إملا و دل بلگيسى خطاسنى محتوى اولابيلور. بويله بلونه!

18 Nis 2007

بر سيتهء شاهانه


عالم انترنتده بر سيتهء شاهانه وا ركه لسان عثمانى يه هيچ واقف اولمايانلره بيله قولايجه تعليم ايديور. عثمانلجه اوگرنمه يه عظم ايدن دوستلره قطعيتله توصيه ايده رم.
سيته ده غايت مكملانه حضرلنمش درسلر طلب ايدنلره بلا اجرت اولاشتريليور. سيته ء شاهانه نڭ صاحبنه سلام ايدر, الله دن موفاقيتلر ديلرم.


http://www.islamharfleri.com/ : سيته يه دخول آدرسى

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Teşekkürler böyle bir site oluşturduğunuz için.Benim gibi yeni başlayan ve okumakta biraz güçlük çeken biri için bazan karışık ve küçük boyutta olsada çok güzel bütün yazılar.
İlerletmeye çalışacağım ama (gözlerimde birşey var herhalde) yazılar küçük geliyor. Çok az büyütme imkanınız varmı acaba?Yoksada önemli değil okuyamadıklarımı size danışabilirim herhalde? Çalışmalarınızda daha başarılı olmanız dileğimle.

Sevgilerimle

محمد سوگلى dedi ki...

Merhaba,

İlginiz için ben teşekkür ederim.

Yazıları makul büyüklükte tutmaya çalıştım. Daha büyük yazdığımız zaman görüntü olarak oldukça fazla yer kaplıyor ve görüntü olarak çok hoş olmuyor. Bu nedenle pek büyütmek istemedim. Ama yine tekrar bi bakarım.

Selametle...